• linngjestad

  1

  The Weekend´s Festivities

  • Publisert 11.08.2014 klokka 11:49
  • Kategori: Blogg

  Fredag: Åsheim, Max og jeg dro og "vorset" litt i en park, før vi tok oss en tur på Blå i Oslo. Det var duket for Øya natt, og musikken var ganske alternativ, men stemningen var god til langt på natt.

  Lørdag: Jeg og Max slappet litt av med "Orange is the New Black" før vi gikk oss en tur. ut mot ettermiddagen lagde vi hjemmelagd pizza, så fikset jeg meg og ble kjørt til bursdagen til Thea. Bursdagen til Thea var kjempe koselig, og jeg traff mange nye hyggelige mennesker. Foreldrene hadde duket til fest med MASSE mat og velkomstdrinker, og alle koste seg. Jeg fikk desverre ikke joinet byen, for skulle tidlig opp dagen derpå og hadde mye å gjøre!

   
  (Pappaen til Thea som griller grillspyd i øsende regn)


   

  Søndag: Jeg og Max måtte opp klokken 8 for å fikse oss litt, så bar turen mot Drøbak for å overraske Anniken før hun dro til USA. Det var super hyggelig, og foreldrene hadde kjøpt inn både ferske brød og boller så ble en god frokost ute på hverandaen. Vi ble en times tid, før vi dro videre. Det var veldig trist å si hade ettersom jeg var sammen Anniken hver dag i California i både tunge og gode dager, men forhåpentligvis går tiden fort til hun bestemmer seg for å komme hjem igjen.

  På vei hjem fra Drøbak dro vi en snar tur innom familien i Kolbotn, men hadde ikke mye tid så vi var straks på veien igjen for å rekke bursdagen til farfaren til Max som ble 82år.

  (Faren til anniken, meg, Anniken og Max)

  (Familie konkuranse i bursdagen til Rolf)  (Her er jeg med farfaren til Max, broren og fetteren)

   

  Nå får jeg starte å søke litt jobber, ååå jippii......

  Én kommentar

  Linn Therese Dagsland

  11.08.2014 kl.12:01

  Fin mandagsmorgen til deg, skjønne du ❤

  Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe :-)

  ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig mandag og en god sommer videre!

  Skriv en ny kommentar

  hits