• linngjestad

  0

  Generalforsamling med ANSA

  • Publisert 07.08.2014 klokka 13:22
  • Kategori: Blogg

  Forrige helg var jeg på Generalforsamling med ANSA. GF er ett to dagers event som avsluttes med en sinnsykt kul bankett.

  Fredagen hørte vi på blandt annet kunnskapsministeren, lederen for AUF og lederen for Unge Høyere.

  Lørdagen var det valg med en lunsj i midten. Dagen gikk fort og vi dro alle hjem for å ta på oss finstasen før banketten. Max, Anniken og jeg gjorde oss klare hos Max før Max sin farkjørte oss inn til Grilleriet ved Youngstorget. Når man annkommer banketten er det alltid mingling over noen glass chapagne før middagen. Når middagen blir servert finner man plassene sine, og da sitter man annenhver gutt og jente med gamle og nye mennesker. Maten i år var utrolig god, og desserten enda bedre. Etter banketten var ferdig 1.30, dro alle videre på fest på ANSA sine lokaler, der festet veldig mange til klokken 07.00 før de dro på frokost på grand hotel, mens jeg ikke klarte å holde ut lenger enn til halv fire.. Anyways, var en helt fantastisk helg og en sykt bra bankett! :)

   

  (hjemme hos Max før banketten.)

  (Noen av SoCal jentene mine.)
  (Under en av våre ANSA sanger der guttene og jentene synger til hverandre! Sykt kult og veldig god stemning spør du meg.)

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits