• linngjestad

  1

  The Week Before Finals Week

  • Publisert 07.05.2014 klokka 07:27
  • Kategori: Blogg

  Da er jeg i gang med den nest siste uken før jeg har bacheloren min i boks! I dag har jeg hatt 2 presentasjoner, og er egentlig ikke fornøyd med hvordan jeg gjorde det på noen av de presentasjonene jeg har gjort dette semesteret. Føler dette semesteret har gått lynraskt, men fremdeles har det vært mer arbeid enn noen sinne, og det er fremdeles langt igjen. Begynner såvidt å se ett lite lys i enden av tunnelen nå, så med hovne lymfer og en sliten kropp skal jeg vel komme meg i mål til slutt. Ellers er det 9 dager til min kjære mor kommer, og 10 dager til kjæreste Max og min søster Nina er her også. Gleder meg stort til de neste to ukene er over, det skal bli så ufattelig deilig med sommerferie nå.


  Gruppen vår som faktisk er 100% skandinavisk. Hanne, Anikken, Isabelle, meg og Sindre. Its been a pleasure working with you guys ;)

  Én kommentar

  livenett

  07.05.2014 kl.09:52

  Jeg leverte min bachelor for barnevernspedagog utdannelsen i går! Herlig følelse å bare få levert.. nå gjenstår det 6 uker med venting på resultatet da! Men kan nesten si meg ferdig utdannet ;)

  Lykke til!

  Skriv en ny kommentar

  hits