• linngjestad

  1

  Coachella

  • Publisert 27.04.2014 klokka 05:09
  • Kategori: Blogg

  Helgen vi har ventet på i mange uker er nå plutserlig over. Det som er igjen nå er 3 uker med hardt arbeid på skolen, så er det graduation og besøk fra mamma, som jeg gleder meg! Jeg er så lei skole at jeg må motivere meg mer enn noen sinne for å komme meg ut av sengen for å tilbringe flere timer på biblioteket. Jeg merker at det skal bli godt med ett jobbeår, fri fra lekser, muligheten til å besøke og se vennene mine der de studerer og muligheten til å være nære familien min er noe jeg gleder meg ubeskrivelig til. 

  Jeg har begynt å ble veldig usikker på hva jeg skal gjøre med master. Jeg har alltid vært en jente som liker å prøve nye ting, så i det siste har jeg begynt å tenke på master i Frankrike eller noe annet helt nytt. Blir spennende å se hva slags tanker ett jobbeår fører med seg. 

  Coachella var forresten noe alle burde dra på en gang i livet. Vi var rundt 60 norske studenter (som jeg vet om) og så og si alle teltet! Det var mega varmt til tider, så vi drakk masse og jeg kjøpe is hver dag. Festivalen er jo på en måte i ett ørken området. Max var også med, så jeg fikk gleden av å tilbringe mer tid med han, treffe noen av hans venner (Sofie og Kristoffer) som jeg aldri har truffet før, og henge med mine egne venner. 

  Konsertene var veldig bra, men mine absolutte favoritter var Ellie Goulding og Pherrel Williams. Lana Del Rey er jeg overbevisst om at var dopet mens hun sang, men hun var bedre enn det mange trodde hun skulle være. Trodde på ett tidpunkt at hun skulle besvime da hun la seg over gjerdet ved publikum og sang mens noen heldige mennesker i fronten fikk ta selfies med henne. Helgen var over før vi visste ordet av det, noe som var veldig trist. Stemningen på festivalen var helt topp hele helgen og jeg tror helt ærlig at denne festival helgen aldri kan toppes!

  Nå sitter jeg å skriver en 10 siders lang paper om online streaming.. Legger ved noen bilder fra Coachella før jeg må skrive videre!

   

  adjos!


  Én kommentar

  Iselin Renée

  27.04.2014 kl.07:16

  Det så morsomt ut :)

  Skriv en ny kommentar

  hits