• linngjestad

  0

  Siste semester i California for denne gang..

  • Publisert 02.03.2014 klokka 04:31
  • Kategori: Blogg

  Nå er jeg godt i gang med mitt siste semester i California før jeg skal hjem og jobbe ett år. Har allerede begynt å søke på litt jobber, og merker at det er det er utrolig nervepirrende og stressende.. Jeg søker jobber, om 10 dager er jeg 22år og i mai har jeg en bachelor grad, det føles helt uvirkelig! Jeg føler jeg er blitt så voksen, samtidig føler jeg meg så ung.. 

  Dagene har gått vanvittig fort siden jeg kom tilbake og om to uker er det allerede spring break. Har ikke fått sett Max mer enn litt i Colorado, så gleder meg til å få litt tid med han i Chicago og når han kommer til meg i spring break. Det skal bli vannskelig neste år, da jeg skal hjem til Norge og han blir i San Francisco.. Men vi skal klare det, det vet jeg :)

  Var ute forrige helg, og da hadde vi bord ved siden av Usher på DBA i Hollywood (starstruck, om a). Vi var en god jentegjeng og koste oss masse, skulle egentlig besøkt Aurora og Emilie på UCLA denne torsdagen, men det gikk i vasken da jeg har vært sengeliggende pretty much siden tirsdag.. Heldigvis regnet det masse (noe det aldri gjør i SoCal), så da gikk det litt bedre å loke hjemme alene. Ellers er det ikke stort som skjer, var en tur hos Elisa og skrev rapport for ANSA i stad, og nå i kveld kommer Anniken og vi skal slappe av og se på film siden jeg fremdeles egentlig holder sengen. 

  Ser virkelig frem til neste helg, og til å oppleve Chicago!! wiee


  Bungalow i Santa Monica for tre fredager siden.


  Stine, meg, Siri, Charlotte og Natalie etter koselig middag sponset av promotøren forrige fredag.


  På DBA med Henrik og Siri :)  (bordet vårt var ved siden av Usher sitt)

   

  Håper alle hjemme har det fint <3

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits