• linngjestad

  0

  "Life is what happens to you while you're busy making other plans."

  • Publisert 19.11.2013 klokka 22:13
  • Kategori: Blogg

  SItter i Organization Development timen nå, og har snart Markedsføring der jeg har gruppepresentasjon i dag.. Gruer meg. Det er så mye skole om dagen at jeg sitter med en konstant stress følelse i kroppen. Gleder meg så inderlig til jul, og håper tiden går kjempe fort frem til ferien. Er heldigvis noen lyspunkter før den tid da, til helgen kommer søsteren min fra nord calif, hennes venninne Tora som studerer så andre siden av landet, Aasheim kommer fra NY og Max kommer ned fra San Fran. Det blir en busy weekend! 

  Har ikke vært helt i slaget den siste uken, blitt veldig forkjølet, hatt feber og vært veldig sliten. Men begynner å bli bedre nå heldigvis, for jeg skal bli flink til å trene! Lot merke til at mine stående bilder fra Hollywood for to helger siden viser at jeg burde det, ettersom jeg ser gravid ut.. Så legger ikke ut noen av de bildene, og egentlig ikke så mange andre av de heller, ettersom jeg tydligvis ikke har klart å holde øynene åpne. Men legger ved ett par bilder fra Hollywood forrige fredag.

   

  Fikk vondt i bena, så skoene kom av straks vi forlot klubben.. 

  Inne i klubben, Bootsy Bellas! 


  Etter stengetid, en random mann kjøpte noen roser til meg.. Utlandet er flinke på å prakke på folk på byen roser, hehe.. Det skjer jo nesten aldri i Norge.. 

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits