• linngjestad

  0

  Halloween Weekend

  • Publisert 06.11.2013 klokka 07:59
  • Kategori: Blogg

  I helgen fikk jeg endelig ett etterlengtet besøk av min kjekke kjæreste. Torsdag kveld kom han gående ut av LAX flyplass der jeg hadde sirklet rundt og ventet på han i en time, og da var gleden stor. Vi kjørte hjem til Thousand Oaks der jeg bor, og lagde toro tomatsuppe og koste oss mens alle andre var ute på Halloween fest på Arena. 

  Fredagen lå vi og dro oss litt i sengen før vi kom oss opp og dro for å finne kostyme til kveldens halloween fest. Max kjøpte seg rulleskøyter og barne klær og vi bestemte oss da for å være 6år. Etter vi hadde funnet kostyme dro vi innom Oaks Mall der jeg fullførte mitt anntrekk og vi spiste verdens beste yoghurt is <3 Så var det tid for å dra hjem og fikse seg for kveldens festligheter. Vi hadde det moro med å kle på oss før vi lagde oss middag og dro bort til Simi Valley der de norske gutta hadde fest i sitt sinnsykt store hus. 

  Lørdagen var Max litt hungover, så tok tid før han kom seg ut av sengen, men da klokken ble halv tre tok han endelig ett skritt ut av soverommet. Megan og Andre som bor i Laguna var "in town" denne helgen, og det var også Iselin som gikk her i fjor, vi tok derfor muligheten til å bli med de på stranda så Max kunne lære seg å surfe litt. Han fikk det litt til etter nesten to timer, og fikk surfet til solen gikk ned noe som var vakkert og se.. Vi dro hjem og skiftet, før vi dro på LazyDog og spiste med noen av de andre norske. Det ble en rolig og deilig kveld på Max og meg med serietitting og kos. 

  Søndagen dro Max, Iselin og jeg på hiketur like ved skolen, etter det dro vi hjem og spiste noen veldig gode norske pannekaker før vi dro videre på biblioteket for å være flinke studenter, (I hvertfall prøve). Etter nesten 5 timer på skolen dro vi hjem og spiste taco før vi la oss og fortsatte og se på vår nye serie "New Girl". Rundt midnatt sloknet vi, men det ble ikke mye søvn for 4.30 måtte vi opp, og Max skulle kjøres til LAX for å dra tilbake til San Francisco.. 

  Helgen var fantastisk, og gleder meg til neste gang Max kommer ned til verdens beste SoCal <3
  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits