• linngjestad

  1

  Oppdatering

  • Publisert 03.05.2013 klokka 18:40
  • Kategori: Blogg

  Denne meldingen kom fra lederen for ANSA i SOuthern California i natt : 

   

  "For en dag det har vært på CLU!!

  1. Brann: Vi håper dere er uberørt av skogbrannene i området. Om noen skulle behøve å evakuere, ta kontakt. Det har også blitt rapportert at coyotes trekker ned til campus på grunn av brannen, så vær ekstra obs på dette!

  2: Jordskjelv: Vi håper at dere ikke merket for mye til det jordskjelvet (3.2) som hadde episenter 24 kilometer fra Thousand Oaks klokken 23:00. Skjelvet var relativt lite, men kan alikevel være en skremmende opplevelse om man ikke har opplevd det tidligere. Etterskjelv kan forekomme.

  3: Trusselen mot skolen: At vi ikke har fått noen oppdatering over åtte timer etter første og eneste varsel er kritikkverdig, og jeg kommer til å ta det opp med skoleadministrasjonen i morgen. Når jeg kontaktet campus security 02:00 var situasjonen fortsatt status quo. Vi fra ANSA råder dere til å holde dører låste, ikke slippe inn fremmede, ikke oppholde dere utendørs, rapportere alle mistenkeligheter og generelt passe godt på hverandre.

  *** Ikke nøl med å ta kontakt om dere behøver hjelp av noe slag! ***
  *** Vi holder dere oppdaterte så snart vi får mer informasjon.***

  4. ANSA Social Friday: Aktivitetsdagen kommer til å gå som planlagt klokken 1pm på Zuma beach i morgen, fredag! Den eneste forskjellen er at det blir alternativ mat enn grilling, da piknikområdet vi skulle kjøre til for lunsj (Sycamore Canyon) har... uhm... brent opp.

  Jeg tror vi alle har godt av å komme oss litt vekk fra skolen, få tankene på andre ting, snakke sammen og ha det gøy i morgen! Si ifra tidlig om du behøver skyss ned til stranden. Det blir en koselig avslutning før eksamensuken begynner og alle drar tilbake til Norge for sommeren! "

   

  Nå er det ny dag, har sovet ekstremt lite i natt etter at flere jeg kjenner har ringt 911 fordi de tror de har sett mannen utenfor skolen. Det var ingen god følelse. Har ikke fått noen flere beskjeder videre enn at det var mye vakter her ute i natt.. Får vente å se om de finner han mannen i dag da.. Heldigvis skal vi til Santa Barbara etter skolen, det blir deilig å dra en tur bort dit nå :)

  Én kommentar

  nina

  03.05.2013 kl.20:05

  Håper det går bra med deg Linn ! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits