• linngjestad

  0

  Sola skinner, men ikke alltid på skolebenken..

  • Publisert 01.05.2013 klokka 23:56
  • Kategori: Blogg

  Mandag morgen stod jeg opp tidlig og øvde på eksamen, for ble etterhvert alt for trøtt søndag kveld. Ble ikke helt ferdig med Accounting eksamen, men tvi tvi, kanskje det gikk greit? Etter eksamen hadde vi "Small Group Communication" hvor vi så ferdig den gamle svart-hvitt filmen "12 Angry Men" før vi fikk dra hjem. 

  Etter timen dro jeg og Caroline på butikken og handlet inn til taco, så dro vi hjem og spiste og så på Paradise Hotel med Thea og Kine. Da Paradise var ferdig slappet vi litt av før jeg og Hanne gikk på hvert vãrt rom for å nappe litt. Hanne er nappe dronningen her, men i dag måtte jeg joine for var så sykt trøtt. 

  Stod opp rundt klokken 18, og da var det på med treningstøy før jeg løp avgårde på kveldstimen min. I Copywriting hadde vi presentasjoner, og så fikk vi nok en gang slippe litt tidlig noe som var veldig deilig. 

   

   

   

  I går var jeg i kapellet der min døende religions lærer fra forige semester fikk pris. Det var sterkt å høre på talen hans og det kom etterhvert noen tårer i øyekroken.. De flinke seniorene fikk reise seg opp og få "heder og ære" for bra karakterer. Jeg satt samme Hanh og Jesper som begge var honor students, det var moro! 


  "Honor students, please stand up"

  Etter kapellet spiste jeg og Hanh lunch og så på paradise med Kine, før vi tok turen videre for å nerde på bib. 

  Biblo fun!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits