• linngjestad

  0

  My Weekend

  • Publisert 24.04.2013 klokka 03:39
  • Kategori: Blogg

  FREDAGEN:

  Hanne, Kine og jeg lå og døde på sofaen hele dagen. Vi bestillte pizza og så på tv, (etter skolen da, såklart). Senere på kvelden dro vi på en liten fest hos Anniken. De som Anniken bor med har fikset seg stang, og det var veldig moro å se på alle som testet den ut!

   

  LØRDAGEN:

  Anniken, Maren, Iselin og jeg dro på stranda i Malibu, der jeg sovnet og ble greit bernt på min usmurte rygg. På kvelden slappet vi av med fil, popcorn og norsk sjokolade. 


  Iselin og Anniken


  Anniken & meg.


  varmt og deilig!!

   

  SØNDAGEN:

  Anniken, Iselin, Kelsey, jeg og mange andre tok oss turen til "Scandinavian Festival", der de hadde blandt annet norsk sjokolade, solo, norske vaffler osv. Det var kjempe koselig der. Mange boder, ABBA show og vikinger som gikk rundt. Det var veldig varmt, og mindre varmt ble det ikke da vi måtte gå derfra for å spille fotball kamp med vårt norske lag "La Flama Blanca". Trodde vi skulle renne bort på banen, men vi klarte oss bra og vant 4-0 mot ett av de beste lagene! Yaaay!!! Etter kampen slappet jeg litt av, så laget jeg pastarett fra Toro til meg, Emma og Hanne før jeg dro en tur på biblioteket for å treffe gruppen min. Jeg tok tidlig kvelden(stolt), men slet med og sove. 

   

  ...... klokken 4 natt til mandag ringte telefonen, det var Max. "Se ut av vinduet", sa han. Jeg var kjempe trøtt da jeg reiste meg opp fra sengen og så ut vinduet for å møte blikket til en sliten-festivalgutt som stod og vinket utenfor. Jeg gikk ned og åpnet døren, litt usikker på om det var en herlig drøm eller om jeg faktisk var våken. Vi gikk inn i leiligheten og han satt seg på sengen og begynte og fortelle om Coachella. Etterhvert begynte han og ta av seg sokkene, og da kunne jeg ikke annet enn å sende han i dusjen. Makan til skittende føtter!! Han hadde til og med jord på nesa, men søt var han. 

  Han ble i to timer før han måtte tilbake til LA, for så å ta toget hjem. I løpet av de to timene fikk han sovet litt, men jeg ville ikke sove. Hvert eneste minutt var dyrebart og jeg koste meg med ett lite besøk midt på natten <3


  (Blitzen "tok bort" mye av skittet fra bena hans, men ser vel litt av hvordan de så ut her)
   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits