• linngjestad

  2

  Språkreise til England sommeren 2007

  • Publisert 10.05.2009 klokka 14:12
  • Kategori: Blogg
  Sommeren 07 var jeg på språkreise til Torquay og det var "once in a lifetime" altså, vi var beste norske gruppen som språkreisen kunne ha sendt tror jeg.  Gruppen vår dro fra Gardemoen 2 Juli og bare etter noen minutter hadde folk begynt å bli kjent!  Reisen startet med først et opphold i London før vi dro videre til kursbyen Torquay ( thye English Rivera)

  Torquay er kjent for å ha mange fine parker og en del ting å gjøre, og jeg likte stedet veldig godt. Det meste var bra bortsett fra maten, usj! Første dagen der tok vi en test som skulle sette oss i de riktige klassene etter nivået våres, klassene fikk vi vite etter en mega disco den 2. dagen. Klassen jeg kom i het Old Traford og bestod av norsker, svensker, dansker og noen fra Russland, Spania ect.. Vi ble en sammensveiset gjeng og det var veldig moro og gå på skolen der, ikke varte den lenge heller.

  Jeg bodde forresten i en vertsfamilie, og det var jo ganske intrisangt både for de og oss tror jeg. haha, de hadde : 2 norsker, 2 finsker, 1 svenske, 1 spanjol, 1 fra Sveits og en fra Slovakia. Så vi var altså 8 ungdom der! Nå i ettertid har jeg vel mest kontakt med Spanjolen Ana av disse jentene. Finskene var ganske skremmende og morsomme til tider, jeg kunne våkne opp å se rett inn i hun ene finskens fjes og svette helt sykt. haha, hun skulle bare ta bildet sa hun da. En annen gang så skulle vi lage norsk tomatsuppe, og vi ropte rundt i huset etter vertsforeldrene, men de svarte ikke :O Så da tenkte jeg og Carro at vi kunne jo prøve selv. Men på kjøkkenet var det ikke vanlige stekeplater, det var gassplater. Så finsken kom og skulle hjelpe oss, for dette kunne hun sa hun. Vi ante fred og ingen fare til da "vertsforeldrene" kom hjem og begynte å veive med armene og lukke opp vinduer og sa : "it`s everywhere" da skjønte vi at finsken bare hadde slått på gass og ingen varme, siden suppen ikke hadde blitt noe varm. De fikk oss ut av kjøkkenet i en fei og så ikke videre "happy" ut.

  I løpet av turen hadde vi gjort en hel masse artige saker og jeg har fått mange venner fra den turen. Er utrolig glad for at jeg leste Julia jente blad før, for om ikke det hadde jeg aldri funnet EF og aldri dratt og møtt alle de jeg møtte :O Jeg har aldri grått så mye i mitt liv som da vi skulle hjem derfra, vi hadde jo blitt en så sammensveist gjeng og hatt så mye gøy sammen. Jeg har fremdeles kontakt med noen derfra, men syns det er utrolig trist at vi ikke får hatt et skikkelig reunion, men det går ikke. Noen går på topp idrett gymnas langt oppe i Norge, noen er i USA og alle er på en måte spredt fint utover. Men uansett hvor dere er så tenker jeg på dere, og jeg syns det var topp og være på tur med alle sammen både dere jeg har vært sammen i ettertid og dere andre.

  Vi var en utolig bra gjeng, håper alle har det bra der dere er :D
  - NOO 106 vil alltid være best <3

  Her kommer noen bilder :

  n5235825262993023427
  Nico & meg i en fotoboks
  england

  Kristine & meg etter Hawaii disco!

  n5235825264907389488

  web cam bilde fra versfamiliens hus av meg og spansken Ana som jeg bodde med!

  n5235825267837428726

  en del av gjengen på iddrettsdag i parken!

  n7210601693440033533

  Mig och några söta svenska flickor!

  n731105393487001331

  I en park. Cecilie, Linn, Carro & Lene den pene ;p


  LURER DU PÅ NOE ER DET BARE Å TA KONTAKT! Linken8@hotmail.com eller for flere bilder osv. heter jeg Linn Gjestad på facebook, bare si hvorfor dere legger meg til når dere gjør det ;)

  2 kommentarer

  Marlen

  10.05.2009 kl.14:51

  jeg vil tilbake ! Torquay er et utrolig sted, har aldri hatt det så gøy som der : )

  Line

  10.05.2009 kl.15:29

  jeg og kusinene mine tenker på og dra på språkreise sammen ! det høres så utrolig koslig ut :D men vi skal til spania eller noe da (L)

  Skriv en ny kommentar

  hits